VREMEA. Meteorologii anunță revenirea precipitațiilor și temperaturi scăzute

de | 23.04.2021 09:43 | Actualitate

Meteorologii anunță că vremea se va răci din nou, iar românii vor avea parte de ploi vineri, de ziua Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, dar și duminică, de sărbătoarea Floriilor.

## Vremea în țară

În această dimineață, cerul prezintã înnorări în mare parte din ţarã şi doar cu totul izolat plouã slab în Banat şi în Maramureş. Vântul suflã slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în nordul Carpaţilor Orientali, la altitudini mari. La ora 05 se înregistrau valori termice cuprinse între -3 grade la Miercurea Ciuc şi 16 grade la Bucureşti-Afumaţi. Pe suprafeţe mici în estul Transilvaniei se semnaleazã ceaţã.

 

 

CITEȘTE ȘI: Bombardierii de pe Instagram s-au mutat în Poliţie

 

 

 

Astăzi, vremea se va menţine apropiatã de normal din punct de vedere termic în regiunile sudice, iar în restul teritoriului va deveni rãcoroasã. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade în estul Transilvaniei şi 21 de grade în Lunca Dunãrii. Cerul va fi temporar noros şi va ploua local în jumãtatea de est a ţãrii şi izolat în rest. Vor fi mai ales averse, însoţite şi de descãrcãri electrice. În zona montanã înaltã, se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificãri la munte şi, local şi temporar, în celelalte regiuni.

## Vremea în Capitală 

Vineri dimineața, cerul este mai mult noros, iar vântul suflã slab pânã la moderat. La ora 05 erau 13 grade la Bãneasa, 14 grade la Filaret şi 16 grade la Afumaţi.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Se pregăteşte terenul pentru un nou cartier de vile la Ştefăneşti, pe strada Gârlei

 

 

 

 

Astăzi, vremea va fi normalã din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros şi vor fi ploi slabe dimineaţa, iar în orele amiezii condiţii de averse însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat, cu uşoare intensificãri. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade.
De săptămâna următoare însă, meteorologii anunță ploi în aproape toate zonele țării.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii