Vouchere de 250 lei pentru elevii sportivi din Bascov. Liberalii au depus proiect

de | 16.03.2023 12:40 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Cătălin Andrei, purtător de cuvânt al PNL Argeș și consilier local la Bascov, informează că a fost depus un proiect de hotărâre pentru încurajarea sportului de masă în comuna Bascov.
“Vrem să acordăm fiecărui elev din localitate care vrea să facă sport, în limita unui buget stabilit, suma lunară de 250 de lei, sub forma unui voucher, pe care l-am numit «Sport pentru viață sănătoasă». Cred că încurajarea practicării sportului de masă, prin implementarea programului «Sport pentru viață sănătoasă» asigură o stare de sănătate copiilor, contribuie la scăderea riscurilor asociate obezității și inactivității și asigură un mediu social bun pentru dezvoltarea elevilor”, transmite liberalul. Cui se adresează acest proiect? Elevilor din învăţământul preuniversitar de stat de pe raza comunei Bascov care se înscriu și se legitimează în orice club sau asociație sportivă din județul Argeș.

Conform Regulamentului proiectului, părintele trebuie să facă dovada înscrierii copilului într-o entitate sportivă, acesta din urmă să aibă prezență fizică la activități și să aducă o dovadă a achitării unui abonament. Elevul care dorește să se înscrie în program primește astfel un voucher valoric de 250 de lei care este netransmisibil și se utilizează strict pentru activități sportive.
M.S.

Citește și Cătălin Andrei: „Este foarte trist că județul Argeș, cu industrie puternică, este codaș la atragerea de fonduri europene”

Citește și Cătălin Andrei (PNL Argeș): “Domnilor de la PSD Argeș, încetați cu presiunile și amenințările”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *