Web Analytics

Voluntarii de la LEO Club Câmpulung Leolution sprijină persoanele cu sindromul Down

de | 21.03.2021 17:38 | Actualitate

De ziua Internațională a Sindromului Down, sărbătorită în fiecare an la 21 martie, voluntarii de la LEO Club Câmpulung Leolution se alătură proiectului #FiiSocksy, în baza parteneriatului dintre LEO și LIONS D124 România și Special Olympics România.  Proiectul urmărește implicarea persoanelor diagnosticate cu sindromul Down în comunitățile din care fac parte și sprijină dreptul acestora la o viață normală.

„Pe 21 martie, de ziua internațională a sindromului Down, ne alăturăm proiectului #FiiSocksy, în baza parteneriatului dintre LEO și LIONS D124 România și Special Olympics România.
Astăzi te invitam să susții eforturile sprijinind cu o donație de 21 de lei pentru a premia sportivii participanți la Jocurile Special Olympics.
Link:https://specialolympics.ro/implica-te/doneaza/

Împreună, urmărim să creștem implicarea persoanelor diagnosticate cu sindromul Down în comunităţile din care fac parte.
La fel ca șosetele noastre colorate, aceștia trebuie apreciați în unicitatea lor.
Sprijinim dreptul acestora la o viaţă normală, alături de semenii lor, sub toate aspectele vieţii sociale.
LEO Club Leolution Câmpulung se alătură proiectului organizat de LEO Gaudium Constanța in colaborare cu LEO Excelion Craiova, LEO Club Bucharest Sunshine, LEO Râmnicu Vâlcea Cozia, LEO Club Orăștie-Palia, LEO Bastion Cluj-Napoca, LEO Club Timișoara, LEO Terra-Nova Craiova LIONS Constanța Balkanica și LIONS Câmpulung Negru Vodă”, este mesajul transmis de voluntarii de la Câmpulung.
CITEȘTE ȘI MOZAIC DIN CAIETE RECICLABILE LA CÂMPULUNG

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii