Web Analytics

Volei la Pitești Arena, România-Cehia. „Suntem pregătiți să câștigăm”

de | 7.06.2023 12:12 | Actualitate, Home, Sport

Miercuri, 7 iunie, Federația Română de Volei a prefațat, în sala de consiliu a Primăriei Pitești, meciul de volei feminin România – Cehia, din cadrul Golden League. Partida va avea loc în sala polivalentă „Pitești Arena”, joi, 8 iunie, de la ora 17.

Citește și: Tofan, după retrogradarea lui FC Argeș: „Totul s-a rupt după plecarea lui Prepeliţă, el ne ţinea uniţi”

La conferința de presă susținută cu acest prilej au participat Guillermo Naranjo Hernandez, antrenorul „naționalei” de volei, Adelina Ungureanu, căpitanul echipei, și Paul Bogdan, team managerul echipei României. În sală s-a aflat, de asemenea, întreg lotul de jucătoare ale „naționalei” noastre de volei.

În primul meci desfășurat la Pitești în această grupă, pe 27 mai, România a fost învinsă de Slovacia. În al doilea meci, însă, pe 3 iunie, la Ostrava, echipa noastră a învins Cehia, cotată mai bine decât Slovacia. Iar, joi, 8 iunie, România va juca, iată, din nou la Pitești, cu șanse mari de a învinge din nou și de a lua o opțiune serioasă pentru calificarea în semifinale.

A fost foarte importantă victoria din Cehia pentru moralul sportivelor noastre. Jucătoarele din Cehia, pentru că au pierdut meciul de acasă, vor veni aici să joace cu ambiție, să obțină un rezultat bun. Fetele noastre au, însă, un moral bun, sunt relaxate. Suntem pregătiți să câștigăm” – a spus la conferința de presă antrenorul Guillermo Naranjo Hernandez.

La rându-i, Cristian Gentea, primarul Piteștiului, era optimist: „Sunt foarte încântat să fiu gazda meciului de volei al echipei noastre naționale. (…) Fetele noastre au bătut cu 3-1 acolo, așa că șansele noastre de a ajunge în semifinale sunt mari”.

Este și motivul pentru care primarul speră ca iubitorii sportului să vină în număr cât mai mare la meciul de joi de la „Pitești Arena”. „Suntem alături de cei care fac performanță. Cu cei care nu fac o lăsăm mai moale” – a ami spus Cristian Gentea.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *