Web Analytics

Tofan, după retrogradarea lui FC Argeș: „Totul s-a rupt după plecarea lui Prepeliţă, el ne ţinea uniţi”

de | 4.06.2023 11:14 | Actualitate, Home, Sport

Dinamo a pierdut sâmbătă returul cu FC Argeş, scor 2-4, însă deoarece în tur s-a impus cu 6-1 a revenit în Liga I. Piteștenii, deși au făcut o partidă  bună la Mioveni, au retrogradat, după cum mulți se așteptau, în liga secundă  După meci, Costinel Tofan s-a arătat extrem de dezamăgit de retrogradarea echipei sale.

Citește și: Copaci și stâlpi de electricitate căzuți, la Câmpulung

„Am luat 6 goluri în tur. Ştiam că este greu, dar în seara asta am demonstrat că am tras cât am putut. Sunt foarte supărat. Am muncit aici 6 ani. Am dat tot ce am avut mai bun, am fost cu sufletul aici. Îmi e ruşine să ies pe stradă, sunt piteştean. Nu am putut să facem nimic, dar am luptat. Ştiam că dacă punem presiune, ei vor cădea psihic. Ar fi uşor să dau vina în stânga şi în dreapta, dar trebuie să mergem mai departe. Nu vreau să dau în colegii mei, dar mulţi nu au mai crezut din ultima etapa din campionat.

Totul s-a rupt după plecarea lui Prepeliţă, el ne ţinea uniţi. Nu vreau să dau în ceilalţi antrenori care au fost aici. Sper să revenim acolo unde ne este locul şi să nu mai facem greşelile care s-au făcut”, a spus Tofan la finalul meciului.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole