Web Analytics

Vlad Voiculescu sugerează că numărul real al deceselor de coronavirus nu este corect raportat: “Îl rog pe prim-ministru să revadă metodologia făcută sub conducerea PNL, cu privire la raportarea deceselor din spitalele Covid-19″

de | 16.04.2021 10:58 | Actualitate, Politica si Administratie

Declarațiile lui Vlad Voiculescu au venit la două zile după demiterea acestuia din fruntea ministerului Sănătății. Alături de acesta, la conferința de presă, a participat și fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, cea care a semnat ordinul prin care era modificată formula de calcul a incidenței. Vlad Voiculescu l-a atacat direct pe premierul Cîțu, despre care a spus că nu s-a consultat aproape niciodată cu Ministerul Sănătății, în schimb a stabilit targeturi. ”Ne-am pomenit cu un premier care-și bate joc de o echipă pe care nici nu a cunoscut-o, cum făcea odată Tudorel Toader”, a mai adăugat acesta.

CITESTE SI Statistici: În 2020, 4 bicicliști au decedat și alți 22 au fost răniți, în Argeș. Reprezintă un procent de 15% din totalul accidentelor rutiere

Totodată, în încheierea declarației, Vlad Voiculescu a precizat că există indicii privind numărul deceselor asociate Covid și cele raportate în mandatul fostului ministru PNL al Sănătății, Nelu Tătaru: ”Avem un ministru interimar la minister, care nu știu cât timp are. O să îl rog să revadă metodologia făcută sub conducerea PNL, cu privire la raportarea deceselor din spitalele Covid-19. Nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră arată că există diferențe între numerele reale și cele raportate”.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Sugerează pe mă-sa, e ofticat că l-a dat Câțu afară!!!

  2. ” Vlad Voiculescu sugerează că numărul real al deceselor de coronavirus nu este corect raportat „.
    Io te-as crede, de n-ai fi pusla : cu vreo doua/trei saptamani in urma , fix la fel guitai … si-apoi malc/stop ; potomu ci’to, guitule ?!