Web Analytics
scris sâmbătă, 27.01.2024

Vlad Pascu a cerut o mediere cu familiile studenților morți în accidentul de la 2 Mai pentru a afla ce pretenții materiale au

Vlad Pascu, individul care s-a urcat drogat la volan şi a ucis doi studenţi, a cerut o mediere cu familiile victimelor. În cadrul întâlnirii propuse pentru finalul acestei luni, rudele victimelor sunt invitate să spună ce pretenţii materiale au de la inculpat. Însă avocatul Robertei, una dintre tinerele ucise, califică această invitaţie drept o încercare reducere a pedepsei.. Cererea de mediere a fost respinsă.

Vlad Pascu a cerut o mediere cu familiile studenților morți în accidentul de la 2 Mai pentru a afla ce pretenții materiale au

Citește și: Criminalul a cărui mână a fost găsită la Dragoslavele, ucis de fiul său


Vlad Pascu ar putea scăpa uşor după ce a condus drogat şi a omorât cu maşina doi tineri în staţiunea 2 Mai. Părinţii victimelor spun că anchetatorii le-au ignorat cererea şi nu au schimbat acuzaţia în omor, pentru ca şoferul de 19 ani să primească o pedeapsă mai mare. Părinții celor doi tineri care au murit în accidentul de la 2 Mai speră ca fapta lui Vlad Pascu să fie încadrată la omor sau omor calificat. Asta înseamnă o pedeapsa de 15 până la 25 de ani cu executare. Pentru ucidere din culpă pedeapsa este între 2 și 7 ani, o pedeapsă mult mai mică.
Dosarul a trecut de camera preliminară, adică judecătorii au instrumentat probele și acum poate fi judecat pe fond. Vlad Pascu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului sau alte substanțe și părăsirea locului accidentului. Cert este că Vad Pascu va primi o sentință cu executare și asta pentru că este judecat sub incidența Legii Anastasia, care prevede că orice șofer beat sau drogat care provoacă un accident mortal va primi o pedeapsă cu executare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *