Web Analytics

Vizitatori întâmpinați la „Ziua porților deschise” de la Liceul Dinu Lipatti cu expoziții și muzică

de | 7.04.2022 19:56 | Actualitate, Cultură

Cu ocazia desfășurării,, Zilelor Porților deschise “ liceul de Arte Dinu Lipatti Pitești și-a aprezentat, joi, 7 aprilie, oferta educațională pentru toate vârstele, chiar și pentru cei mici. Astfel că liceul a primit preșcolarii de la Grădinița Aripi Deschise și Grădinița Kinder WORLD precum și viitorii artiști care s-au înscris în clasa pregătitoare.


Cei mici au fost purtați pe portativ într – un spectacol excepțional susținut de elevii liceului, care au fost îndrumați cu măiestrie de o echipă de profesori cu tact pedagogic și deschidere pentru frumos. Lumea minunată a graficii și a picturii le-a fost dezvăluită prin expozițiile Dariei Porumbel, eleva-minune din clasa a IV-a îndrumată de profesoara Anca Giura și ale elevului Andrei Șandru (clasa a X-a) îndrumat de prof. Emanuel Fleancu. De asemenea, au fost expuse lucrările Expoziției concursului Aripi Deschise organizat de liceu.

Citește și Expoziție de grafică a elevilor de la secția de arhitectură a Liceului Dinu Lipatti


Activitatea a fost organizată de Dana Sandru și colegele învățătoare, împreună cu directorul Romu Vlădău, adjunctul Gina Sandu, profesorii Raluca Grancea, Anca Giura, bibliotecara Anișoara Buligai și consilier educativ Georgeta Chițoran.

Citește și Daria Porumbel, elevă în clasa a patra la Liceul Dinu Lipatti, la prima expoziție de grafică și pictură

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *