Web Analytics

Vivo Pitești, amendat cu 2.500 lei pentru show-ul de Halloween

de | 2.11.2017 13:13 | Actualitate

spectacol gasca zurliPentru spectacolul organizat de Halloween, în care a evoluat Gașca Zurli, Vivo Pitești a primit o amendă de 2.500 de lei din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

Din estimările pompierilor, la show-ul organizat marți seară, au luat parte aproximativ 1000 de persoane, în mare parte copii, cărora de altfel le era adresat spectacolul. Pe lângă faptul că evenimentul organizat la mall a generat un adevărat haos în trafic la ieșirea din Pitești spre Câmpulung și Ștefănești, organizatorii se pare că nu au respectat condiţiile şi nu au întocmit documentaţia legală pentru un astfel de spectacol. Motiv pentru care au și fost sancționați de ISU Argeș.
„Trebuiau să ne trimită o adresă în care să menționeze suprafața spațiului unde urma să se desfășoare spectacolul, să delimiteze acel spațiu și să permită un număr limitat de persoane. Nu au făcut acest lucru. Ne-au trimis doar o adresă în care ne înștiințau despre organizarea evenimentului”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, cpt. Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii