Vitezomani depistați pe raza comunei Dragoslavele

de | 9.09.2019 13:17 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 156 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 16 permise de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 59 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe D.N. 73, pe raza comunei Dragoslavele, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 110 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 50 de ani, din București, care conducea un autoturism pe D.N. 73, pe raza comunei Dragoslavele, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 108 km/h. De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii