Web Analytics
scris joi, 01.02.2024

Visul câmpulungean al Dreptei Unite

După Curtea de Argeș, Forța Dreptei a ieșit la rampă și la Câmpulung, acolo unde președintele interimar a fost ales în mod statutar. Omul de afaceri Gabriel Marcu se va ocupa în următoarea perioadă de consolidarea organizației de partid prin constituirea biroului de conducere local. Iar ambițiile sunt mari, deși nedeclarate public doar subtil de către liderii de la județ care au certificat ședința de alegeri desfășurată săptămâna trecută. Speranțele lui Emanuel Soare și Adrian Miuțescu vizează câștigarea de către Forța Dreptei a funcției de viceprimar la Câmpulung!

Visul câmpulungean al Dreptei Unite

Și întemeierea speranțelor este dată de faptul că Elena Lasconi are mari șanse să obțină un nou mandat de primar. Iar cum Lasconi e la USR și Dreapta Unită înseamnă LOVE între USR, Forța Dreptei și PMP, visurile de mărire ale celor doi foști liberali nu sunt deloc deșarte. Asta doar dacă Lasconi va continua cu USR. Și dacă, în USR rămânând aceasta, nu va opta pentru un vice din propriul partid. Oricum, nu de la PMP, partid dispărut în ceața Câmpulungului imediat după alegerile de acum patru ani.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Adrian Miuțescu: ”Conform recensământului, ar trebui redus numărul de parlamentari, consilieri județeni, consilieri locali”

Citește și Pensionată forţat de Emanuel Soare, Sonia Constantinescu a câştigat definitiv procesul cu Instituţia Prefectului

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *