Web Analytics

Virgil Baciu: „Am 10 primari care sigur mă susţin pe mine şi asta îmi dă curaj”

de | 30.07.2020 13:23 | Politica si Administratie

Virgil Baciu, candidatul PMP la președinția Consiliul Județean Argeș, crede că este cu un pas mai aproape de victorie. Primarul de la Corbi spune că ”am 10 primari care sigur mă susțin pe mine și asta îmi dă curaj”. Baciu speră că, în al doisprezecelea ceas, partidele de dreapta se vor uni în jurul unei candidaturi unice.
”Nu am discutat cu domnul Miuțescu, dar am mai discutat cu oameni din PNL. Am reiterat ideea de alianțe pentru a scăpa de oamenii PSD. Altfel nu vom face mare scofală, degeaba avem fiecare câteva procente și PSD pe cele mai multe. Trebuie repornite discuțiile. Eu nu mi-am retras niciodată ambasada de la PNL. Nu pui lacătul pe ambasadă, o lași deschisă pentru înțelegeri și negocieri. Nici acum nu e târziu pentru ca PNL, USR și PMP să stea la discuții și să vadă ce putem face la județ și în fiecare dintre comune. Așa ne luptăm separat și câștigă PSD”, a declarat primarul Virgil Baciu.
Primarul din Corbi consideră că judeţul este prost gestionat. ”Să ai 327 milioane lei din venituri proprii, sume defalcate din TVA și impozit de venit, și să duci spre funcționare 270 de milioane de lei, numai eficiență nu este! Mai sunt și alte 101 milioane de lei excendent. Nu înțeleg cum poți sta cu bani necheltuiți în trezorerie, când avem atâtea nevoi! Dacă duci 70% pe funcționare și 30% pe dezvoltare, nu știu când vom mai avea apă, canal, turism sau educație în Argeș. În plus, din cele 270 de milioane de lei alocați pentru funcționare, pe salarii se duc jumătate”, a mai declarat primarul Virgil Baciu.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii