Web Analytics

Viorica Dăncilă a sosit în Argeș

de | 7.09.2018 13:20 | Actualitate

Premierul Viorica Dăncilă a revenit în Argeș, de data aceasta, pentru a vizita fabrica de magiun de la Topoloveni, unde a fost primită cu pâine și magiun de primarul Gheorghiță Boțârcă și de senatorul Șerban Valeca. Tot aici au fost amplasate stand-uri cu produse românești: vin și clătite cu magiun, desigur.

Aș dori ca fiecare dintre primarii României să trăiască astfel de momente”, a spus primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă. Premierul Viorica Dăncilă a lăudat eforturile și rezultatele firmei Sonimpex, spunând: „Consider că exemplul dumneavoastră trebuie luat și de alții din România, pentru că, de fapt, aceasta este diversitatea în marea unitate europeană. De când eram membru al Parlamentului European, îi întrebam pe colegii din alte țări și toți cunoșteau magiunul de Topoloveni.

Așa cum am anunțat de ieri, prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, va vizita și Uzina de Automobile Dacia din Mioveni. Programul său include, de la ora 15:00, și o vizită La Institutul de Cercetări Nucleare din Mioveni.

Tot în cadrul vizitei la fabrica de magiun de la Topoloveni, premierul Viorica Dăncilă a anunţat că l-a propus interimar la Ministerul Cercetării pe vicepremierul Viorel Ştefan, documentele fiind transmise deja la Palatul Cotroceni. 

Întrebat dacă urmează să fie făcută remanierea în guvern, premierul a spus: „O remaniere o voi decide în urma evaluărilor pe care le fac, deja am început evaluările pe fiecare minister în parte, raportate la programul de guvernare. S-au făcut foarte multe lucruri, multe lucruri în afara programului de guvernare, dar așa cum am spus de când am preluat mandatul, pentru mine este important ca fiecare punct din programul de guvernare să fie îndeplinit de fiecare minister în parte, de guvern per ansamblu pentru că fiecare are o foaie de parcurs de care trebuie să țină seama.”

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii