Web Analytics
scris miercuri, 28.08.2024

Viorel Tudose tună și fulgeră după eşecul suferit de FC Argeş

După eșecul suferit de FC Argeș în fața liderului Miercurea Ciuc, Viorel Tudose, sponsorul echipei, s-a arătat dezamăgit de rezultat și de prestația jucătorilor pregătiți de Nicolae Dică.

Viorel Tudose tună și fulgeră după eşecul suferit de FC Argeş

Citeşte şi: Jocurile Paralimpice de la Paris. Cine sunt sportivii care reprezintă România

Am spus că nu o să mai vorbesc despre FC Argeș și îi voi lăsa pe Dani Coman și pe Dică să vorbeacă. Pe ei ar trebui să-i întrebați de ce după patru etape avem doar patru puncte și ne aflăm pe locul 14. Știți foarte bine care este părerea mea despre Dică. Am spus-o în trecut și nu are rost să o mai repet și acum. Dar, așa se întâmplă când îl aduci la FC Argeș pe cel mai mare antrenor postdecembrist. În loc să urmăm calea Barcelonei, bine, păstrând proporțiile, și să ne promovăm tinerii noștri din academie, ne apucăm si transferăm toți dinozaurii la FC Argeș. Și, i-ați văzut și voi cum joacă, nu? Vă spun sincer că nu mă deranja dacă pierdeam cu FC Bihor și cu Miercurea Ciuc cu copiii Piteștiului pe teren, decât cu toți dinozaurii ăștia. Am văzut pe teren niște jucători de nu mai are rost să fac niciun comentariu. Sper să nu se repete filmul de anul trecut, că dacă nici acum nu vom promova, atunci suntem idioți. Dacă nici acum nu vom promova, când sunt atâtea echipe fără drept de promovare, atunci când?, a spus acesta pentru Prosport.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...