Web Analytics

Viorel Tudose, sponsor principal la FC Argeș: „Demiterea lui Prepeliță a fost cea mai mare greșeală”

de | 3.04.2023 16:43 | Actualitate, Home, Sport

După ultima înfrângere suferită de FC Argeș pe teren propriu cu FC Voluntari, 0-2, Viorel Tudose, unul dintre sponsorii piteștenilor, cu greu și-a mai găsit cuvintele pentru a face o analiză a situației actuale.

Citește și: Cristian Chivu, favorit să devină antrenorul interimar al lui Inter Milano

„Vă dați seama că nici în cele mai nergre vise nu credeam vreodată că vom ajunge aici. Nu credeam niciodată că o să ajungem în așa hal. Dar suntem cu toți vinovați, iar eu cred în continuare că demiterea lui Prepeliță a fost cea mai mare greșeală. Cu Prepe pe bancă nu ajungeam niciodată aici. Sunt convins că Marius Croitoru nu are acum nicio remușcare și nu simte nimic când vede cum FC Argeș pierde pe bandă rulantă. El nu are caracter, iar dacă nu are caracter nu cred că are nici cea mai mică remușcare pentru că a lăsat și a adus echipa în halul ăsta. S-a decis să se meargă pe mâna unui antrenor care nu a făcut nimic pe plan profesional în ultimul an, iar eu dacă voi mai rămâne la FC Argeș voi pune niște condiții clare de la vară. Eu nu am venit la FC Argeș să mă bat la retrogradare. Eu în domeniul meu de afaceri m-am dus pe locul 1. Așa vreau să fac și la fotbal. Să ne batem pentru fruntea campionatului, nu la retrogradare.

Am văzut că Schumacher spune de mine că eu îmi fac doar reclamă pe spatele lui FC Argeș, dar a ajuns acest individ să vorbească de mine? Voi stați de vorbă cu un individ care are în bagajul lui de cunoștințe doar 50 de cuvinte? S-a făcut și manager acum și știe el sub ce formă am adus eu bani la FC Argeș? Păi el e unul dintre principalii vinovați pentru situația în care ne aflăm acum. El în afară de a sta cu țigarea electronică în gură la antrenamente nu făcea nimic la FC Argeș. De ce nu a venit Schumacher după cantonamentul din Austria să se spună de Prepeliță ceea ce a spus spre finalul mandatului lui Prepe? Atunci a simțit că i se clatină scaunul celui care i se dădea prieten și a crezut că dacă îl vorbește pe el îi dăm lui echipa. A început să îl vorbească pe Prepe doar când a simțit că nu mai are Prepe zile multe și a crezut că îl punem pe el principal, nu? Păi Schumacher avea cap pentru o asemnea pălărie? Unde a antrenat Schumacher până atunci și ce performanțe a făcut? Mă luați cu Rapidul lui de prin Liga 4? Dar așa a făcut și cu Croitoru. A început să dea din gură spre final vrute și nevrute. Credea la fel că dacă dă din gură îi vom da lui echipa pe mână”, a spus sponsorul principal al FC Argeș conform ProSport.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *