Web Analytics

Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Ne aflăm în tratative cu doi atacanţi din străinătate. Sunt atacanţi cu nume…”

de | 27.08.2021 10:09 | Actualitate, Sport

Întrebat despre acest început de campionat ezitant al FC Argeș, dar și despre eventuale transferuri noi la echipă, sponsorul principal Viorel Tudose ne-a declarat: ”Nu am fost la meciul cu CFR, pentru că este perioadă de concediu. Credeți că plec de lângă echipă? Nu. Acest început de campionat este unul normal pentru FC Argeș. Când ai avut o echipă care a dat tot ce a putut până aproape de play-out-ul sezonului trecut, când au existat câteva schimbări în echipă, este normal să avem un start mai greoi. Până când se vor acomoda și noii jucători, până vom întări puțin lotul cu un atacant, e normal să existe așa rezultate. Trebuie să menționăm totuși că am pierdut 4 meciuri cu scorul de 1-0, în stil italian… Rămân la părerea că în apărare lipsește experiența lui Maric, un jucător foarte bun, care, până la dezastrul de la Cluj de anul trecut, scor 5-0, a dat o siguranță în plus apărării noastre. Cred că un cuplu de fundași Maric-Turda ar fi mult mai bun decât Turda cu orice avem acum. Eu aș încerca în continuare să dezvolt o apărare tânără, chiar dacă în sezonul acesta vor mai exista greșeli”.

Citește și Viorel Tudose, sponsor FC Argeş: „Toată lumea spunea că Lupeta este extraordinar, dar iată că nu-i chiar aşa”

„Nu este dezastrul pe care îl văd unii…”

Viorel Tudose a continuat: ”Nu este dezastrul pe care îl văd unii. Într-adevăr, tuturor ne place să câștigăm, tuturor ne place să fim cei mai buni, dar mai trebuie să și construiești acolo. Cât despre meciul cu CFR, pot spune că în a doua repriză am jucat foarte bine, joc agresiv… O să vedem ce se întâmplă în perioada următoare. Gândiți-vă că anul trecut, după 6 etape, aveam doar un punct, acum avem 4… Suntem în tratative cu mai mulți atacanți, dar nu vreau eu să vorbesc până când nu se vor încheia tratativele. Eu nu i-am reproșat lui Jean Vlădoiu despre Lupeta, le-am spus lui Jean și celorlalți de acolo să nu mai luăm niciun jucător până nu îl vedem la joc. Avem divergențe de opinie la FC Argeș, dar asta nu înseamnă că ne certăm. Le-am spus că trebuie văzuți la o probă, nu să semnăm fără să îi vedem la joc. Așa s-a întâmplat cu acest Lupeta… Ne trebuie un atacant, chiar doi, un mijlocaș central și am cam fi acoperiți. Eu cred că am avea astfel o echipă echilibrată, care va produce o surpriză frumoasă în perioada următoare. Ne trebuie atacanți. Ce? Vreți să-i învețe Prepeliță cum să bage piciorul, cum să bage capul, cum să se poziționeze? Dacă nu are în sânge să bage mingea în poartă, poți să-i dai tu mingea și pe urechea stângă, că degeaba. Ne aflăm în tratative cu doi atacanți din străinătate, pentru că în țară nu găsim în condițiile impuse de noi. Sunt atacanți cu nume… În ceea ce privește condițiile, mă refer în primul rând la faptul că trebuie să fie liber de contract și să fie ceea ce ne trebuie, adică să fie om de gol, să fie cu pregătirea la zi, să fie puternic, ca să poată să intre și să ne ajute. Să vedem ce vom reuși, pentru că noi am mai fost în discuții cu câțiva atacanți și nu au semnat. Uitați-vă unde a ajuns Malele! Oameni buni, Malele este acum la o nou-promovată în Arabia Saudită. A fost interesul impresarilor și, pe ultima sută de metri, l-au dus acolo unde au putut. Argeșul merge înainte, Argeșul este un club care mereu s-a reinventat și eu cred că poate să se schimbe în continuare fără niciun fel de problemă”.

Citește și Doi fotbaliști de la FC Argeș convocați la Naționala României Under 21

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii