Web Analytics

Viorel Tudose, sponsor FC Argeş: ”Victoria CFR-ului este 75% meritul lui Dan Petrescu şi al presiunii puse pe întreaga conducere”

de | 12.11.2020 13:16 | Actualitate, Sport

FC Argeș a pierdut duminica trecută pe teren propriu, scor 0-2, cu CFR Cluj în cadrul etapei cu numărul 10 din Liga I și a rămas pe locul 14, cu 8 puncte acumulate. Viorel Tudose, sponsorul principal al FC Argeș (în fotografie alături de primarul Cristian Gentea și dr. Remus Mihalcea, directorul Spitalului Colentina), ne-a declarat: ”A fost o înfrângere cu greșeli de începători, cauzate de neîncrederea în forțele proprii. Întotdeauna este loc de mai bine, dar important este să și vrei, să și poți. Când intri pe teren speriat că joci cu fosta campioana a României… S-a întâmplat exact ca la meciul cu Steaua. Oaspeții au știut să ducă o campanie foarte agresivă, că sunt cu Covid, iar ai noștri au luat-o mai încet așa și am jucat ce am jucat, un meci sub orice așteptări. Asta s-a întâmplat și cu CFR Cluj. Dan Petrescu, care este un foarte bun strateg, a reușit să distragă atenția, că pleacă, că are jucători accidentați, a dat un interviu că Argeșul este favorit, iar la jucători de genul acesta, care vin din eșaloane inferioare, astfel de declarații le toarnă plumb în picioare. Să fim serioși. Jucătorii noștri nu sunt jucători de top. Nici ce am adus acum, pentru că sunt jucători din ce am mai găsit. Noi trebuie să găsim un om de strategie care să iasă în presă și să facem și noi același lucru. Victoria CFR-ului este 75% meritul lui Dan Petrescu și al presiunii puse pe întreaga conducere, asupra arbitrilor, asupra mass-mediei. Sunt lucruri care se folosesc în sportul modern. Din iarnă, din vară, o să vedeți o altă față a FC Argeșului. Ne vom organiza ca atare. Acum încă învățăm din mers. Totul se clădește în timp”.

Citește și Viorel Tudose, principalul sponsor al alb-violeţilor: „Am în plan ca foşti fotbalişti ai lui FC Argeş să vină alături de echipă”

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Le spun aşa-zişilor analişti că FC Argeş nu va mai retrograda”

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii