Web Analytics
scris vineri, 23.10.2020

Viorel Tudose, principalul sponsor al alb-violeţilor: „Am în plan ca foşti fotbalişti ai lui FC Argeş să vină alături de echipă”

Întrebat dacă, la Centrul de copii și juniori al FC Argeș, se vor mai aduce foști mari fotbaliști alb-violeți care să ajute la pregătirea copiilor, sponsorul principal al echipei alb-violete, Viorel Tudose, ne-a declarat: ”Împreună cu primarul Cristi Gentea, avem în plan ca foști fotbaliști ai lui FC Argeș, care au făcut performanță prin alte locuri, nu o să dau nume acum pentru că suntem doar la nivelul de negocieri, să vină alături de FC Argeș.

Viorel Tudose, principalul sponsor al alb-violeţilor: „Am în plan ca foşti fotbalişti ai lui FC Argeş să vină alături de echipă”

Citește și articolul „Mesajul liderului sindical de la Dacia, la despărțire, pentru sindicaliști”

FC Argeș are nevoie de toți cei care gândesc și au suflet alb-violet să vină alături de echipă. Repet, chiar dacă au reușit să facă performanță la alte cluburi, în acest moment ei sunt așteptați acasă. La fel Gheorghe Cristian, care este așteptat acasă să înceapă munca la Centrul de copii și juniori al FC Argeș, la fel și antrenori de la alte școli private din zonă sunt așteptați să se întoarcă. Pentru că, mai devreme sau mai târziu, toate școlile private trebuie adunate sub egida lui FC Argeș. Am spus-o și la lansarea echipamentului cu Nicolae Dobrin că, indiferent care va fi poziția mea în acest club în perioada următoare și în viitor, această echipă va rămâne a Piteștiului. Acest oraș este un centru care a crescut foarte multe nume mari în fotbalul românesc. El va redeveni ceea ce a fost, dar asta nu putem să o rezolvăm peste noapte. Tot ceea ce se clădește se clădește încet și fără gălăgie. Îi lăsăm pe alții să facă gălăgie”.

”Nu există interese meschine în spate, legate de schimbarea lui Badea”

Și despre schimbarea antrenorului Ionuț Badea sponsorul Viorel Tudose a ținut să declare: ”Am un apel pentru suporteri. Să înțeleagă că, odată cu încheierea raporturilor contractuale cu Ionuț Badea, nimeni nu a vrut sau vrea răul FC Argeș, mai ales cei din conducerea administrativă. Noi trebuie să găsim soluții. Astea sunt problemele cu care ne confruntăm. Încercăm să găsim soluții așa cum sunt problemele acum. Mă refer la aceste soluții care unora dintre noi li se par mai radicale și nu le plac. Însă suporterii trebuie să înțeleagă că nimeni dintre cei care au votat această decizie nu vrea răul clubului, vrem doar binele FC Argeș. Nu există interese meschine în spate legate de schimbarea lui Badea. Îi mulțumim lui Ionuț Badea pentru ceea ce a făcut la FC Argeș, dar în acest moment nu se mai putea continua pe această linie. Era nevoie de un șoc la echipă, care era acesta. Supărarea mea vine și că nu am dat credit tinerilor, pentru că, practic, tot atâtea puncte făceam. Au fost aduși jucători care acum nu ne mai ajută cu nimic. Consider că mai sunt câțiva jucători tineri care pot face pasul spre performanță. Dacă nu le dai încredere tinerilor, nu au de unde să crească”.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Fare vechi , fiare vechi si … potcoave de cai morti !

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită