Web Analytics
scris miercuri, 29.05.2024

Viorel Tudose: „Eu nu mai comentez. E responsabilitatea lui Dani Coman să ia decizii la FC Argeş”

Cum comentați despărțirea de antrenorul Eugen Neagoe?

– A fost o despărțire, respect contra respect, respect by respect, fiecare am hotărât de comun acord să ne despărțim și consider că este mai bine acest lucru. Deși multă lume a văzut-o ca o demitere, eu pot să spun că a fost un act de normalitate prin care chimia dintre FC Argeș și Eugen Neagoe nu a funcționat și, atunci, pentru că îi doresc numai bine acestui club, am luat hotărârea să încetăm contractul de comun acord.

Viorel Tudose: „Eu nu mai comentez. E responsabilitatea lui Dani Coman să ia decizii la FC Argeş”

Era o clauză de reziliere a contractului. A plătit cineva?

– A fost normal… FC Argeș a plătit o clauză de reziliere, nu cea stipulată în contract, dar a plătit o clauză de reziliere.

Ce ne puteți spune despre noua conducere de la FC Argeș?

– Eu l-am spus de vreo doi ani de zile pe noul președinte de la FC Argeș, am spus că îmi doresc acest președinte, pentru că dacă voiam un alt președinte, îl aveam. Am spus pentru FC Argeș că îmi doresc tot ce este mai bun din punct de vedere administrativ și conducere tehnică. De fiecare dată mi-am dorit președintele care, în sfârșit, s-a oficializat, și mă refer la numirea lui Dani Coman. Da, Dani Coman este noul președinte al clubului FC Argeș.

Citește și Bine ai venit acasă, Dani Coman!

„Trebuia să fiu nominalizat și eu în Consiliul de Administrație, dar văd că încă nu am fost”

Deci care este organigrama?

– El este președintele Consiliului de Administrație și președinte al clubului.

Dumneavoastră faceți parte din Consiliul Director?

– Nu, nu, eu nu fac parte. Trebuia să fiu nominalizat și eu, dar văd că încă nu am fost.

Bun, și în situația asta continuați ca sponsor la FC Argeș?

– În această situație vedem ce vom decide împreună. În principiu, îmi doresc să rămân la FC Argeș, dar nu depinde numai de mine. Sunt mai mulți factori… Adică, știți bine, am cerut mână liberă la management și doresc în continuare. Rămâne să discutăm. Odată cu numirea lui Dani Coman, totul s-a schimbat. Dani Coman este noul președinte și este foarte important pentru FC Argeș. Este un piteștean care de acolo a plecat în fotbalul mare. Prima iubire a lui Dani Coman a fost FC Argeș și vreau ca în următorii ani, 30-40 de ani, să rămână alături de FC Argeș. Consider că este persoana potrivită pentru a face un alt FC Argeș.

Citește și Dani Coman confirmă: „Da, e Nicolae Dică. Mă văd diseară cu el”

„Din acest moment, după numirea lui Dani Coman, ieșirile mele în presă, referitoare la FC Argeș, au luat sfârșit”

Bun, ce ne puteți spune despre noul antrenor?

– Din acest moment eu nu mai comentez nimic despre antrenor. Este responsabilitatea domnului Dani Coman pentru a lua deciziile pe care le consideră. Vreau să spun că, odată cu numirea lui Dani Coman, ieșirile mele în presă în legătură cu FC Argeș au luat sfârșit. Vă mulțumesc că mi-ați dat această posibilitate de a ieși în presă să apăr interesele clubului FC Argeș, pentru că nimeni nu o făcea. Am ieșit în presă pentru a înțelege ce se întâmplă la FC Argeș și pentru a rezolva problemele de imagine pe care le avea la momentul respectiv FC Argeș. Din acest moment, după numirea lui Dani Coman, ieșirile mele în presă, referitoare la FC Argeș, au luat sfârșit.

Ce ne puteți spune despre jucători? S-a stabilit o strategie, pleacă mulți, vin alții?

– S-a stabilit o strategie pe termen mediu, în primul rând pe termen mediu, pentru că este important să reușim și pe termen scurt o strategie de achiziții, dar strategia cea mai importantă este pe termen mediu și lung de a creea o echipă foarte puternică care să promoveze și să reușească să redevină o forță în fotbalul românesc.

Ce șanse are, cu Dani Coman, președinte, FC Argeș să revină în următorul sezon în Liga I?

– Știți, și anul ăsta ne gândeam la șanse ca să revenim în prima ligă, dar văd că lucrurile dinainte nu s-au potrivit cu cele din timpul campionatului. Am avut sincope foarte multe, v-am mai spus, pentru mine a fost vorba de falimentul unui proiect. Amatorismul de care am dat dovadă nu poate fi descris în cuvinte, cel puțin de către mine care permanent tind către locul unu. Sper ca anul acesta să avem timpul necesar să reușim să promovăm, să facem o echipă care să promoveze în prima ligă.

„Suporterii trebuie să uite orgoliile, să trăiască pentru FC Argeș și să creeze acea emulație de care acest club are mare nevoie”

Ca o concluzie, un mesaj către suporterii violeți?

– În primul rând trebuie să aibă răbdare, să înțeleagă că FC Argeș este un mod de a fi și că întotdeauna a fost o echipă altfel decât celelalte competitoare. A fost atipică pentru fotbalul românesc, când te așteptai să fie într-o formă maximă, a avut rezultate care au dezamăgit, dar atunci când nu te așteptai, a reușit să facă performanță. Mesajul pentru FC Argeș, pentru suporteri, este acela de unitate, să fie uniți, să reușească să fie alături de echipă, să dispară fracțiunile care sunt în interiorul suporterilor și să devină o singură galerie și un singur lot de suporteri, să numesc așa. Suporterii trebuie să uite orgoliile, să trăiască pentru FC Argeș și să creeze acea emulație de care acest club are mare nevoie.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal la FC Argeş: „Ne-am afundat într-o mediocritate dusă la nivel de artă…”

Citește și Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeş, recunoaşte: „Dacă Dani Coman vine la Piteşti, în trei, patru ani ne vom bate la titlu”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită