Web Analytics
scris luni, 08.01.2024

Violetul Esteban Orozco, convocat la reprezentativa Guineei Ecuatoriale pentru Cupa Africii

Fotbalistul Esteban Orozco va rata pregătirea de iarnă cu FC Argeș. Fundașul violet a fost convocat la reprezentativa Guineei Ecuatoriale pentru Cupa Africii pe Naţiuni (CAN), competiţie care se va desfăşura în Coasta de Fildeș, în perioada 13 ianuarie – 11 februarie.

Violetul Esteban Orozco, convocat la reprezentativa Guineei Ecuatoriale pentru Cupa Africii

La turneul final vor participa 24 de echipe, printre care și Egiptul, națională care a câştigat de şapte ori competiția, un record. Guineea Ecuatorială va debuta pe 14 ianuarie împotriva Nigeriei în Grupa A, din care mai fac parte Coasta de Fildeș, gazda competiţiei, şi Guineea-Bissau.

În 16-imile de finală ale acestei competiții vor merge câștigătoarele celor șase grupe, plus formațiile clasate pe locul doi și cele mai bune patru echipe clasate pe locul trei.

Citește și Argeș: Vitezomani sancționați de polițiști

Premii record la această ediție! Echipa câştigătoare a Cupei Africii pe Națiuni (CAN) 2024 va primi un premiu record de 7 milioane de dolari, a precizat Confederația africană de fotbal (CAF) într-un comunicat de presă. Suma este cu 40% mai mare decât cea care a fost atribuită Senegalului după câştigarea ediției precedente a CAN, disputată în urmă cu doi ani în Camerun. Finalista competiției va primi 4 milioane de dolari, iar semifinalistele vor încasa câte 2,5 milioane de dolari.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole