Web Analytics

Vinul, știință îmbuteliată. Zestrea „Prințesei Covurluiului”, produs vinicol premium la Tîrgu Bujor

de | 14.11.2018 12:25 | Actualitate

S-a dus vestea peste tot prin țară despre vinurile produse de oamenii de știință de la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Bujoru. Au câștigat nenumărate medalii cu Băbeasca Neagră, cu Merlotul sau Cabernetul Sauvignon, iar dacă s-ar organiza vreodată Olimpiada Vinului, cercetătorii de la Tîrgu Bujor ar fi mereu pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Vinul în sine e doar „o picătură” din activitatea SCDVV Bujoru, pentru că la baza ei stau programele de cercetare fundamentală și aplicativă.

Citește tot articilul pe: Viața Liberă Galați

Articol realizat pentru www.PressHub.ro/BaniEuropeni de  Viața Liberă Galați, în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii