Web Analytics
scris joi, 06.06.2024

Vineri se redeschide Transfăgărășanul, înclusiv în zona montană!

Potrivit unui comunicat de presă al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, vineri, 7 iunie, începând cu ora 7:00, se va redeschide circulația rutieră pe Transfăgărășan (DN 7C), inclusiv în zona montană, între Bâlea Cascadă (județul Sibiu) și Piscul Negru (județul Argeș), pe sectorul cuprins între km 130+800 – km 104+000.

Vineri se redeschide Transfăgărășanul, înclusiv în zona montană!

Citește și: Primele teste cu Dacia Sandrider, finalizate. Raliul Dakar se apropie

Conform sursei citate, circulația va fi permisă între orele 7:00 – 21:00, iar în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile, drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea acestuia în condiții de siguranță.

Pentru a evita evenimente nedorite este foarte important ca șoferii să nu încercerce să hrăn urșii, chiar dacă se află în autovehicul, și să nu facă gesturi care ar putea să declanșeze reacții agresive ale acestora – recomandă CNAIR.

„De asemenea, vă recomandăm să circulați cu atenție, mai ales având în vedere că anul acesta a crescut numărul urșilor care se deplasează și chiar staționează pe partea carosabilă” – mai arată CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAI., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB, https://www.facebook.com/cnadnr/.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...