Web Analytics

Vineri, la Pitești Arena, elevul pianist Gruia Soare va deschide meciul de baschet!

de | 27.03.2024 15:20 | Actualitate, Cultură, Home, Sport

Gruia Ioan Soare, elev în clasa a IV-a, unul dintre cei mai pasionați tineri de muzică din Pitești, va efectua aruncarea simbolică la derby-ul baschetbalistic de vineri, 29 martie, dintre FC Argeș și CSO Voluntari.

Citește și: Viorel Tudose: „Poate eu am fost mărul discordiei, nu mai ştiu ce să zic…”

Meciul este programat la ora 19.30, la Pitești Arena și contează pentru Top 10 – etapa a noua din Liga Națională de Baschet Masculin. Practic, jocul va decide locul al treilea în sezonul regular al ligii, fiind ultimul pe teren propriu pentru alb-violeți.

În vârstă de 11 ani, pianist de excepție, câștigător a mai multor premii și titluri naționale si internaționale, bursier al Fundației Culturale Concerto și participant în 2024 la Masterclass, la Universitatea de Muzică din Viena, Gruia pare că vrea să îi calce pe urme lui Dinu Lipatti.

Și nu doar prin simplul fapt că este elev în cadrul Liceului de Artă ce îi poartă numele, ci prin pasiunea pe care o arată pentru pian” – se arată într-un mesaj postat pe Facebook – FC Argeș Basketball.

Organizatorii au pregătit la acest meci noi surprize pentru suporterii piteșteni. Hai și tu la Arenă pentru a fi alături de „vulturi”!

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *