Vin medici noi la Spitalul Județean

de | 20.01.2022 08:49 | Actualitate

Printr-un ordin emis miercuri, 19 ianuarie, de către Departamentul pentru Situații de Urgență 4 medici ATI au fost detașați pentru 30 de zile la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Este vorba despre cei doi specialiști care vor veni de la Curtea de Argeș și Câmpulung, despre care am anunțat ieri. Și despre un medic primar ATI care vine de la Spitalul Penitenciar București Rahova și un medic rezident în anul V de la Spitalul Clinic de Urgență București.

Pentru medicii care vin din județul nostru, detașarea începe în data de 20 Ianuarie, iar pentru doctorii care vor veni din Capitală, de pe 24 Ianuarie.

Citește și:Primăria Piteşti răspunde de ce trei case istorice din Piteşti, neîngrijite, nu au impozitul majorat cu 500%

“Măsurile au fost luate pentru a asigura funcționarea corectă a Spitalului Județean de Urgență Pitești și pentru a evita închiderea secției ATI Covid Mioveni.

Țin să clarific că reprezentanții conducerii Spitalului Județean de Urgență Pitești au transmis că urgențele care au nevoie de internare în secție ATI sau de intervenții ce necesită medic de această spitalizare, vor fi primite la unitatea spitalicească indiferent că vin din zona Curtea de Argeș sau Câmpulung. “, a transmis prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii