Viitorul Rădești a dat startul campionatului județean, seria Nord. Revenirea în forță a fost marcată diferit: cu Dj și Barman, la stadion

de | 13.09.2021 15:23 | Actualitate, Home, Sport

După 5 ani de pauză, ACS Viitorul Rădești a fost introdusă din nou în competițiile sportive, astfel că duminică, echipa fotbalistică a dat startul campionatului județean, seria nord, printr-un meci disputat, pe teren propriu, cu Vulturii Vulturești.

Pentru a marca revenirea în forță, meciul de deschidere a fost unul diferit față de cele obișnuite: Silvan the DJ a fost prezent pe stadion pentru a oferi un mix de calitate înainte de prezentarea lotului, iar Baiatu’ cu Shotu’, bartenderul(barmanul) cunoscut în localitate și în împrejurimi a răcorit jucătorii și publicul cu o limonada rece.

“ Ne bucurăm că tot mai mulți tineri au fost receptivi la acest proiect și s-au alăturat echipei Viitorul Rădești. Avem cu toții același scop, acela de a face sport, activitate care unește oamenii, oferă relaxare și evadarea din activitatea zilnică.”, au declarat reprezentanții echipei Viitorul Rădești.
Pentru a aduce acest proiect la bun sfârșit, ACS Viitorul Radesti a primit sprijin din partea autorităților locale împreună cu primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, care, a fost dispus în a ajuta tinerii fotbaliști din localitatea vecină.  (B.S)

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...