Web Analytics

Viitorul Rădești a dat startul campionatului județean, seria Nord. Revenirea în forță a fost marcată diferit: cu Dj și Barman, la stadion

de | 13.09.2021 15:23 | Actualitate, Sport

După 5 ani de pauză, ACS Viitorul Rădești a fost introdusă din nou în competițiile sportive, astfel că duminică, echipa fotbalistică a dat startul campionatului județean, seria nord, printr-un meci disputat, pe teren propriu, cu Vulturii Vulturești.

Pentru a marca revenirea în forță, meciul de deschidere a fost unul diferit față de cele obișnuite: Silvan the DJ a fost prezent pe stadion pentru a oferi un mix de calitate înainte de prezentarea lotului, iar Baiatu’ cu Shotu’, bartenderul(barmanul) cunoscut în localitate și în împrejurimi a răcorit jucătorii și publicul cu o limonada rece.

“ Ne bucurăm că tot mai mulți tineri au fost receptivi la acest proiect și s-au alăturat echipei Viitorul Rădești. Avem cu toții același scop, acela de a face sport, activitate care unește oamenii, oferă relaxare și evadarea din activitatea zilnică.”, au declarat reprezentanții echipei Viitorul Rădești.
Pentru a aduce acest proiect la bun sfârșit, ACS Viitorul Radesti a primit sprijin din partea autorităților locale împreună cu primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, care, a fost dispus în a ajuta tinerii fotbaliști din localitatea vecină.  (B.S)

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii