Web Analytics
scris luni, 26.06.2023

Video. Un motociclist a murit în accident la Drăganu, pe DN 7!

Vești rele vin din Argeș, luni, 26 iunie. Un eveniment rutier cu consecințe grave s-a petrecut la Drăganu, pe Drumul Național 7, potrivit celor de la IPJ Argeș și ISU Argeș. Au intervenit două echipaje de pompieri de la Detașamentul Pitești cu o autospecială și cu o mașină pentru descarcerare, alături de un echipaj al Ambulanței.

Video. Un motociclist a murit în accident la Drăganu, pe DN 7!

Citește și: Pitești. Doi musceleni prinși cu mașinile pline cu lemne fără acte! Poliția i-a oprit la miezul nopții

Este vorba despre un accident în care au fost implicate două autoutilitare, un autoturism și o motocicletă. Din păcate, motociclistul, un tânăr în vârstă de 32 de ani, a încetat din viață.

Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, ajuns la locul solicitării, a constatat decesul acestuia.

O femeie, conducătoarea autoturismului, a fost monitorizată de același echipaj medical. Poliția cercetaeză împrejurările în care a avut loc accidentul.

Update. Motociclistul era cetățean turc

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 32 de ani, cetățean turc, care conducea o motocicletă, pe DN 7, din direcția Rm. Vâlcea către Pitești, în localitatea Drăganu, într-o curbă la dreapta, deosebit de periculoasă, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de o femeie de 38 de ani, din Sibiu, după cum a transmis IPJ Argeș.

Motocicleta a fost proiectată, inițial, într-o autoutilitară, condusă, din sens opus de un bărbat de 42 de ani, din județul Vrancea, iar apoi într-o altă autoutilitară, condusă, tot din sens opus, de un bărbat de 33 de ani, din județul Ilfov.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *