Web Analytics
scris luni, 26.06.2023

Pitești. Doi musceleni prinși cu mașinile pline cu lemne fără acte! Poliția i-a oprit la miezul nopții

Din nou despre delicte silvice în Argeș! În noaptea de 22 spre 23 iunie, în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol au depistat, cu sprijinul colegilor de la Secția 1 Pitești, pe Calea Câmpulung din Pitești, doi bărbați, care transportau material lemnos cu autoutilitarele.

Pitești. Doi musceleni prinși cu mașinile pline cu lemne fără acte! Poliția i-a oprit la miezul nopții

Citește și: Un argeșean gonea cu 147 km/oră în localitate! Poliția i-a pus frână

Cei doi, cu vârste de 33 de ani, respectiv de 39 de ani, ambii din Berevoești, au prezentat la control avize de însoțire a materialului lemnos, primul pentru cantitatea de 4,015 mc, iar al doilea pentru 3,063 mc material lemnos.

„Cu sprijinul unui specialist silvic, au fost evaluate cantitățile de material lemnos din cele două autoutilitare, rezultând că, în prima era încărcată, în plus față de cantitatea justificată cu documente, cantitatea de 4,075 mc lemn foc, iar în a doua autoutilitară, cantitatea de 3,417 mc de material lemnos” – se arată într-un comunicat al Biroului de presă al IPJ Argeș.

Citește și: Colete suspecte au fost găsite în autogara din Pitești

Ca urmare a abaterilor constatate, cei în cauză au fost sancționați contravențional cu câte o amendă în valoare de 4.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos nejustificat a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *