Web Analytics
scris joi, 23.11.2023

(Video) Ultimul drum al lui Condoruș Savaste. Funeralii impresionante, în sunetul asurzitor al sirenelor Poliției Locale

Joi, 23 noiembrie, la Biserica cimitirului „Sfântul Gheorghe” din Pitești, a avut loc slujba de înmormântare a lui Condoruș Savaste, polițistul local din Pitești care a murit după ce a fost atacat, în timpul serviciului, de un tânăr. El a decedat la Terapie Intensivă după două săptămâni de comă. Avea 55 de ani.

(Video) Ultimul drum al lui Condoruș Savaste. Funeralii impresionante, în sunetul asurzitor al sirenelor Poliției Locale

Citește și: Sute de poliţişti locali aşteptaţi la funeraliile lui Condoruş Savaste, colegul din Piteşti, mort la datorie

Slujba de înmormântare a fost oficiată de cinci preoți, în biserică fiind prezenți, alături de rudele și de prieteni ai răposatului, mai mulți polițiști locali, însoțiți de șeful lor, Valerică Nicolae, dar și edilul-șef al Piteștiului, Cristian Gentea.

De altfel, primarul municipiului chiar a rostit la final vorbe frumoase despre polițistul local care și-a sacrificat viața în timpul serviciului, spunând, totodată, că lumea ar trebui să-i respecte mai mult pe acești oameni care apără ordinea și liniștea publică.

Cristian Gentea a mai precizat că această tragedie îl determină să apeleze la parlamentari, și în primul rând la cei de Argeș, pentru ca aceștia să reanalizeze Legea Poliției Locale, astfel încât agenții să fie mai bine protejați.

Sicriul cu corpul neînsuflețit a plecat apoi, într-un ultim tur, în sirenele asurzitoare ale echipajelor de poliție locală, venite din multe orașe ale țărtii pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Condoruș Savaste.

Vă reamintim că agentul a fost victima unei agresiuni, pe 4 noiembrie, seara, în stația de autobuz de la Colegiul „I.C. Brătianu”. Îi atrăsese atenția unui tânăr în vârstă de 19 ani, din Moșoaia, că nu are voie să bea pe stradă și că deranjează călătorii. Tânărul l-a lovit cu pumnul în față pe polițistul local, iar acesta a căzut, lovindu-se cu capul de asfalt. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *