Web Analytics
scris vineri, 05.04.2024

VIDEO. Trei minori reținuți după ce au făcut scandal în centrul Piteștiului

Polițiștii au reținut trei minori din Argeș, după ce aceștia au făcut scandal în centrul Piteștiului, la finalul lunii martie.

VIDEO. Trei minori reținuți după ce au făcut scandal în centrul Piteștiului

Conflictul spontan s-a petrecut în noaptea de 29 spre 30 martie a.c., în jurul orei 03:00. Șapte tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din Mărăcineni și Negrași, ar fi agresat fizic alți doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, în timp ce se aflau în zona centrală a municipiului Pitești.

Starea conflictuală a fost observată de o patrulă a Secției 1 Pitești. Când au ajuns polițiștii acolo, minorii părăsiseră zona, fără a fi identificați. I-au găsit însă pe cei doi tineri agresați, care prezentau leziuni.

Citește și A fost găsită minora dispărută din Căteasca

„Din relatările verbale ale acestora a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresați fizic de mai mulți tineri pe care nu îi cunosc. Acestora li s-a adus la cunoștință faptul că au dreptul de a depune plângere penală în termenul legal”, a transmis poliția. Un echipaj medical i-a transportat pe cei doi tineri la spital.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Joi, 4 aprilie a.c., polițiștii au continuat cercetările și au identificat toate persoanele implicate, cei șapte tineri fiind conduși la sediul poliției, pentru audieri. Ulterior, au fost reținuți doar trei minori, toți în vârstă de 17 ani, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de vineri, 5 aprilie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citește și Fost prorector, condamnat pentru corupție. O familie întreagă, absolvenți de facultate fără a trece pe la cursuri

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *