Web Analytics
scris joi, 14.03.2019

VIDEO Ce spune Protecția Animalelor despre câinele târât pe șosea de mașina vicelui de la Vlădești

Protecția Animalelor s-a autosesizat după mediatizarea, pe rețelele de socializare, a filmului în care se vede cum mașina vieprimarului din Vlădești, Şerban Leonard Iustinian (36 de ani), târăște un cățel pe șosea.

VIDEO Ce spune Protecția Animalelor despre câinele târât pe șosea de mașina vicelui de la Vlădești

„Echipa noastră este încă acolo, sperăm că poate lua câinele. Noi nu putem să evaluăm medical câinele , pentru că proprietarul nu este de acord să dea animalul pentru evaluare și tratament medical. Spune că doar dacă veterinarul din comună consideră că ar trebui dus într-un cabinel veterinar, el îl dă. Cred că este un aranjament și că povestea că viceprimarul ar fi fost fi rugat să aducă câinele este un fel de scenariu ca viceprimarul să fie scos nevinovat”, a declarat, pentru Jurnalul de Argeș, Carmen Arsene, reprezentanta Eduxanima.

 

Ce spune primarul comunei Vlădești

„ Viceprimarul a vrut să facă un gest omenesc. Câinele era al unui cunoscut și voia să i-l ducă acasă. Acum, că a ales modalitatea asta, nu știu ce să zic… Nu trebuia să procedeze așa. Trebuia să-l lege de un gard și să-l lase pe stăpân să vină să-l ia. A fost și Poliția la proprietarul câinelui. A venit și Protecția Animalelor să ia câinele, nu i-a lăsat să intre … Propretarul e o persoană fizică, dacă nu lasă să intre în curte, nu lasă, nu pot să mă bag eu…”, a declarat, pentru Jurnalul de Argeș, primarul comunei Vlădești Hristu Cristian Dică.

Distribuie!

0 Comentarii