Web Analytics
scris luni, 03.08.2020

(video) Reacţia lui Cristian Gentea după promovarea în Liga 1 a FC Argeş: „Am trecut prin toate stările posibile (…)”

După ce, în cursul zilei de ieri a avut o sedinţă decisivă la partid şi a devenit oficial omul din linia întâi a bătăliei electorale pentru Piteşti, tot ieri – din postura de presedinte al FC Arges- Cristian Gentea a trăit cu o intensitate maximă meciul care a dus echipa din Trivale direct în Liga I după o pauză de 11 ani:

(video) Reacţia lui Cristian Gentea după promovarea în Liga 1 a FC Argeş: „Am trecut prin toate stările posibile (…)”

„Sunt extraordinar de fericit! Am trecut prin toate stările posibile…am şi plâns astăzi în tribună. Chiar mi-au spus nişte colegi că nu m-au văzut plângând până acum. Este o bucurie extraodrinară! Au fost nişte eforturi deosebite şi iată că Dumnezeu ne-a ajutat şi am promovat…”, a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Argeş, Cristian Gentea, la finalul meciului care a făcut istorie în fotbalul argeşean.

## Ce surpriză a pregătit Gentea formaţiei de pe arena din Trivale după victoria de aseară

„Vă anunţ în premieră că pe data de 12 august vor sosi reprezentanţii companiei din Marea Britanie. Vor veni special să investească la Piteşti. O să vedeţi că nu am minţit nici de data aceasta!”, a mai aăăugat Cristian Gentea, candidatul PSD Argeş pentru funcţia de primar al Piteştiului.

 

VIDEO:  https://www.facebook.com/fcarges.ro/videos/719585072215309

 

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...