Web Analytics

Video. Prinși în flagrant la Pitești. Vindeau droguri de risc și de mare risc!

de | 25.04.2024 17:23 | Actualitate, Home

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au documentat activitatea infracțională a două persoane, în două cauze penale, cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Citește și: Pitești. Tânără reținută pentru bancnote falsificate și înșelăciune

Cercetările efectuate în prima cauză au stabilit că, în perioada ianuarie – aprilie 2024, una dintre acestea, în mod repetat, ar fi deținut și vândut diferite cantități de droguri de risc și mare risc (canabis, amfetamină, ketamină și cocaină), către consumatori, din județul Argeș și municipiul București – potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș.

Cu privire la cea de-a doua persoană, în baza materialului probator administrat, s-a reținut că, în perioada februarie – aprilie 2024, în mod repetat ar fi deținut și comercializat droguri de mare risc (cocaină și comprimate ecstasy), cu sume cuprinse între 500 și 700 de lei – conform aceleiași surse.

Miercuri, 24 aprilie, „au fost prinse în flagrant delict în timp ce ar fi deținut asupra lor substanțe din categoria drogurilor, iar în urma perchezițiilor efectuate la locuințele acestora, situate în județul Ilfov, au fost descoperite și ridicate aproximativ 2,5 kilograme de substanță vegetală și 500 de grame de ciuperci halucinogene, o cantitate de substanță pulverulentă de culoare albă, susceptibilă a fi drog de mare risc, mai multe comprimate, grindere și cântare de mare precizie, sume de bani, precum și alte mijloace de probă” – se arată în comunicatul IPJ Argeș.

La 24 aprilie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea celor două persoane pentru 24 de ore.

Joi, 25 aprilie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Sa-i multumim lui Dumnezeu ca sunt astfel de persoane, fara ei nu ne putem vindeca de boli cronice… poate se va da drumu si la noi la legea VICTORIA! Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High VIZIONARE PLACUTA!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *