Web Analytics
scris joi, 25.04.2024

Pitești. Tânără reținută pentru bancnote falsificate și înșelăciune

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor au continuat cercetările într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, falsificarea de monede și punerea în circulație de valori falsificate, și au efectuat o percheziție la locuința unei tinere, de 24 de ani, din municipiul București.

Pitești. Tânără reținută pentru bancnote falsificate și înșelăciune

Citește și: Medicul care a luat mită de la 280 de bolnavi de cancer scapă de închisoare

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, anul trecut, tânăra ar fi sustras de la domiciliul părinților săi o sumă de bani, în valută, înlocuind-o cu bancnote contrafăcute.

Ulterior, persoana vătămată, fără vinovăție, ar fi încercat să convertească în lei o parte din suma de bani deținută în valută.

Pentru administrarea de probatoriu, miercuri, 24 aprilie 2024, în baza unui mandat emis de instanța competentă, la locuința celei în cauză, din București, a fost efectuată o percheziție, fiind astfel descoperite și ridicate un telefon mobil, două laptopuri și 75 de bancnote susceptibile a fi falsificate (însumând valoarea de 3.750 de dolari).

Miercuri, 24 aprilie, după administrarea probatoriului, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au dispus reținerea tinerei în cauză, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca joi, 25 aprilie, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită