Web Analytics
scris luni, 19.06.2023

Video. Percheziții în Argeș. Au furat carburant și piese de la vagoane de marfă

Video. Percheziții în Argeș. Au furat carburant și piese de la vagoane de marfă

Miercuri, 14 iunie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova au pus în executare 20 de mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 18 percheziții au avut loc în județul Argeș, una în județul Brașov și una în județul Giurgiu. Au fost reținuți patru bărbați, iar doi dintre aceștia nu își mai pot exercita profesia.

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova au administrat probatoriu într-un dosar penal instrumentat la nivelul Serviciului Județean Poliție Transporturi Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind furt de carburant de la operatori feroviari.

„Cu ocazia perchezițiilor polițiștii au descoperit și ridicat cantitățile de 1.405 litri de motorină, 25 de litri de ulei (despre care s-a stabilit că este specific C.F.R.), 62 de piese (despre care s-a stabilit că sunt componente de la vagoane de marfă), precum și mai multe recipiente goale cu miros specific de motorină, cu o capacitate totală de 2.600 de litri”, a transmis poliția.

În ziua de 16 iunie a.c., după administrarea probatoriului, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 45 și 61 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ulterior, doi au rămas sub control judiciar pentru 60 de zile. Totodată, față de un bărbat de 45 de ani, precum și față de un bărbat de 55 de ani, a fost dispusă și obligația de a nu exercita profesia.

Citește și Femeie din Prahova, amendată pentru că a condus băută şi cu permisul suspendat, în Argeș

Cercetările au beneficiat de sprinjinul Biroului Operațiuni Speciale Pitești din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale – I.G.P.R. Perchezițiile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, Serviciului Județean Poliție Transporturi Giurgiu și Biroului Județean Poliție Transporturi Brașov, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectorartului Județean de Jandarmi Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *