Web Analytics
scris duminică, 18.06.2023

Femeie din Prahova, amendată pentru că a condus băută şi cu permisul suspendat, în Argeș

Poliţiştii argeşeni au depistat, sâmbătă, în trafic mai mulţi şoferi care conducea sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, o femeie de 52 de ani din judeţul Prahova a fost amendată cu 1.305 lei, deoarece conducea, în Pitești, băută şi cu permisul suspendat.

Femeie din Prahova, amendată pentru că a condus băută şi cu permisul suspendat, în Argeș

Citește și: 

“În ziua de 17 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat o femeie de 32 de ani, din județul Teleorman, care conducea un autoturism, pe b-dul Petrochimiștilor din Pitești, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal”, transmite Politia Argeș. 

Distribuie!

6 Comentarii

  1. Asta merita sa fie bagata la puscarie pentru ca a condus bauta si cu permisul suspendat. Asemenea oameni sunt pericole publice.

    Răspuns
  2. Am citit despre femeia din Prahova amendată pentru că a condus băută și cu permisul suspendat. Este clar că avem nevoie de sancțiuni mai severe pentru astfel de comportamente!

    Răspuns
  3. Cum de o persoană cu permisul suspendat și sub influența alcoolului ajunge din nou la volan? E nevoie de controale mai stricte și prevenție mai eficientă!

    Răspuns
  4. Faptul că o femeie a fost amendată pentru conducere sub influența alcoolului și cu permisul suspendat în Argeș este îngrijorător. Ce măsuri ar trebui luate pentru a preveni astfel de incidente?

    Răspuns
  5. Este trist să vedem astfel de știri despre persoane care nu respectă regulile de circulație și pun în pericol viețile altora. Cum putem educa mai bine șoferii asupra riscurilor?

    Răspuns
  6. Cazul femeii din Prahova care a condus băută și cu permisul suspendat ridică multe semne de întrebare despre eficacitatea sancțiunilor actuale. Ce putem face pentru a reduce astfel de comportamente?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...