Web Analytics

(video) PACIENȚI EVACUAȚI CU TOT CU PATURI DINTR-UN SPITAL ARGEȘEAN, DUPĂ CE PAZNICUL A DAT CU SPRAY LACRIMOGEN DUPĂ O PISICĂ

de | 19.11.2020 10:28 | Actualitate

## LIPSA DE OCUPAȚIE A UNUI GARDIAN A PUS PE JAR AUTORITĂȚILE DIN ARGEȘ 

Acțiunea cel puțin nesăbuită a unui bărbat din Argeș, paznicul Spitalului de Boli Cronice şi Geriatrie Ştefăneşti, a dus la o amplă acțiune de evacuare a 28 de pacienți, mulţi dintre ei imobilizaţi, au fost scoşi cu tot cu paturi sau cărucioare din saloane, după ce un miros puternic a inundat pavilionul în care se aflau internați. Zeci de cadre medicale au ieșit de urgență și au dat alerta pentru că s-au temut de o nenorocire.

CITEȘTE ȘI…Cercetări finalizate de poliţiştii argeșeni într-un dosar de evaziune fiscală în formă continuată

Plictisit, cel mai probabil, de rolul de paznic de spital, un argeșean a vrut să se amuze și, spun martorii, ar fi dat cu spray lacrimogen după o pisică. Imediat cum s-a simţit mirosul înţepător în clădire, personalul spitalului a scos pacienţii afară. Unul dintre asistenţii medicali le-a povestit celor din conducerea spitalului că l-a văzut pe paznic, angajat al Consiliului Judeţean, dând cu spray-ul lacrimogen din dotare după o pisică, exact în uşa clădirii.

Paznicul nu a putut să-și explice fapta.

CITEȘTE ȘI… Casă distrusă de flăcări – la Buzoiești!

La faţa locului au sosit, imediat, o mulţime de pompieri, echipaje SMURD, poliţişti şi angajaţi ai firmei de distribuţie a gazelor. Cu toţii au rămas mască atunci când au aflat că toată mobilizarea fusese din cauza paznicului care a vrut să-și condimenteze, probabil, activitatea, altfel monotonă.   

 Antoniu Neguț

 FOTO-VIDEO:  www.sursata.ro

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii