Web Analytics

Video / Furtuna de la Fortuna, în comentariul avizat al unui specialist în termopane

de | 14.06.2018 18:39 | Actualitate

 Geamuri sparte fortuna cropat
Furtuna care s-a abătut azi-noapte asupra Piteştiului a făcut ravagii la magazinul Fortuna din centrul Piteştiului. Câteva dintre geamurile de la etaj au căzut şi s-au spart, suprafaţa afectată întinzându-se pe mai bine de 20 de metri. 
 
Dacă s-ar fi întâmplat ziua, când zona e animată, ar fi putut face și victime.
 
Iată, mai jos, comentariu avizat al unui specialist în termopane care spune că, pur și simplu, geamurile au fost montate prost, altfel ar fi rezistat precipitațiilor de azi-noapte.
 
„După cum vedeți, termopaniștii noștri au mai făcut o nefăcută (…). Din câte îmi fac prima părere, în afară de modalitatea de fixare a ferestrelor, care se poate vedea că a fost făcută fără șiruburi de montaj, cel puțin necorespunzătoare, dacă nu inexistente… A cedat și termosudura, în sensul că profilele din PVC tebuie termosudate la o temperatură controlată riguros, ca să aibă elasticitate și să reziste. Asta este ruptă în colț. Din colț nu are voie să cedeze (…) Sticla asta putea să omoare oameni!”, explică specialistul, care recunoaște că folosește aceste imagini pentru a-și promova serviciile pe care le prestează, despre care spune că le face cu credință. 
 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii