Web Analytics
scris vineri, 15.03.2024

Video. Fete agresate în autobuz. Poliția caută a doua victimă și face apel public

O fată a fost agresată sexual într-un autobuz din Pitești. S-a întâmplat în ziua de 2 martie, pe linia 7B, în apropierea stației „Negoiu”. Pe 14 martie, agresorul, un tânăr de 17 ani, din Bradu, a fost reținut de polițiști în baza unui mandat de aducere emis în cauză.

Video. Fete agresate în autobuz. Poliția caută a doua victimă și face apel public

„Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 2 martie a.c., în jurul orei 19:00, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun din Pitești, mai mulți tineri s-ar fi manifestat agresiv față de o minoră de 17 ani, împrejurare în care un tânăr de 17 ani, din comuna Bradu, ar fi atins-o în zonele intime”, transmite poliția, care a a făcut dosar de agresiune sexuală.

Minorul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citește și S-au cunoscut pe FB şi s-au despărţit pe WhatsApp. Amor cu şantaj şi finalizare la închisoare cu executare

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, desfășoară și cercetări pentru identificarea altei fete care s-a aflat în același autobuz cu victima care a formulat plângere și care ar fi fost agresată de aceleași persoane, în aceleași împrejurări.

Astfel, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești transmit un apel public, prin care solicită acestei tinere, posibil persoană vătămată, să se prezinte la sediul Poliției municipiului Pitești, în vederea clarificării situației.

Tânăra în cauză sau persoanele care pot da relații cu privire la tânăra la care se face referire sunt rugate să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești – Biroul de Investigații Criminale Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *