(video) FC Argeş a câștigat primul meci din play-off-ul Ligii 2

de | 22.07.2020 10:26 | Actualitate, Sport

Alb-violeţii  au câștigat primul meci din play-off-ul Ligii 2, scor 2-1 cu Rapid, și urcă pe locul de baraj, în timp ce giuleștenii ajung pe 5, fără nicio victorie.

Rapid a pierdut meciul de acasă cu FC Argeș, scor 1-2, și se îndepărtează de atingerea obiectivului, promovarea în Liga 2. Jocul elevilor antrenaţi de Dan Alexa a fost unul destul de slab.

Rapid a terminat primele 45 de minute fără nicio ocazie clară. Nici în partea a doua, giuleștenii nu au lăsat senzația că pot marca, deși au dominat mijlocul terenului.

## VIDEO. Ce a declarat preşedintele CA al FC Argeş după victoria din Regie a piteştenilor

“Întradevăr sunt foarte fericit în seara asta! A fost un meci foarte bun. Noi am jucat foarte bine! Remarc toată echipa.  Am obţinut cele trei puncte pe care eu le consideram vitale, iar dacă legăm cu o victorie vineri seara putem să fim pe locul 2.  Înseamnă foarte mult pentru Piteşti, pentru Argeş această promovare pe care ne-o  dorim cu toţii…” , a declarat Cristian Gentea, preşedintele CA al FC Argeş.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Ziua Unirii Principatelor, marcată la Mioveni
Ziua Unirii Principatelor, marcată la Mioveni

În fiecare an, la 24 ianuarie, românii sărbătoresc Unirea Principatelor Române din anul 1859, realizată sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza, un act de voință politică al liderilor din cele două principate românești (Moldova și Țara Românească) și prima...