Web Analytics
scris vineri, 21.07.2023

Video. Cultură de canabis, descoperită la Ștefănești, în Argeș! O persoană, arestată!

Joi, 20 iulie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat o percheziție în localitatea Ștefănești, la locuința a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Video. Cultură de canabis, descoperită la Ștefănești, în Argeș! O persoană, arestată!

Citește și: Contabilul de la FC Argeş care l-a şantajat pe călugărul-amant de la Călineşti a fost condamnat

Ca urmare a acestei acțiuni, una dintre persoanele bănuite a fost reținută pentru 24 de ore, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Argeș

La percheziție au fost descoperite 25 de plante de canabis, în diferite stadii de dezvoltare, trei grindere, cinci grame de canabis, porționate pentru consum, o țigaretă confecționată artizanal, conținând substanțe interzise, trei telefoane mobile, precum și mai multe ustensile și instalații utilizate la întreținerea culturii – se mai arată în comunicatul de presă.

Din cercetări a reieșit că, în perioada mai – iulie 2023, două persoane ar fi cultivat cannabis într-un solar din gospodăria proprie.

Vineri, 21 iulie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș a dispus măsura arestării preventive față de persoana bănuită.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție” – a precizat IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *