Web Analytics
scris miercuri, 28.02.2024

Video. Arestat la Pitești după ce a provocat un incendiu într-un service!

Marți, 27 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere (cinci acte materiale) și au reținut un bărbat de 41 de ani, din Pitești.

Video. Arestat la Pitești după ce a provocat un incendiu într-un service!

Cotește și: Exclusiv! Rechizitoriul tânărului care l-a omorât pe poliţistul local Condoruş Savaste

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, în noaptea de 19 spre 20 februarie, în jurul orei 23, cel în cauză, în baza unor activități premeditate, ar fi provocat un incendiu într-o încăpere a unei societăți cu obiect de activitate service auto.

În urma incendiului au fost distruse mai multe bunuri, aparținând unor persoane vătămate, dintre care trei persoane juridice și două persoane fizice.

Valoarea prejudiciului estimată până la acest moment este de aproximativ 100.000 de euro.

În dimineața zilei de 27 februarie, în baza încuviințării instanței, polițiștii au făcut o percheziție la domiciliul celui în cauză, pentru administrarea de probatoriu. Apoi, împricinatul a fost condus, cu mandat, la sediul poliției pentru audieri.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Miercuri, 28 februarie, el a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar judecătorii au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continută, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *