Web Analytics

Video. Accident grav în Argeș! Cinci răniți au ajuns la spital!

de | 14.08.2023 09:52 | Actualitate, Home

Un grav eveniment rutier a avut loc în dimineața zilei de luni, 14 august, în Argeș. Un autoturism a intrat într-un cap de pod în comuna Lunca Corbului, sat Lăngești.

Citește și: Patru turişti, blocaţi pe un traseu de alpinism, în Munții Făgăraș. Intervin Salvamont Argeș și Salvamont Sibiu

S-a intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire ale incendiilor, descarcerare și ingrijiri medicale, alături de Serviciul de Ambulanță Județean. la fața locului au fost pompierii de la Detașamentul Pitești și Secția Costești cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, alături de trei echipaje SAJ.

În jurul orei 8.30, ISU a transmis că în urma accidentului, echipajele de intervenție au identificat cinci victime, toate de sex masculin, dintre care trei erau încarcerate în autoturism, fiind nevoie ca pompierii să le extragă prin operațiuni specifice.

Paramedicii SMURD au transportat la spital doi răniți cu vârstele de 23 și 24 de ani. Pacientul în vârstă de 23 de ani, la prima evaluare, avea leziuni în zona toracală și la un picior, iar celălalt, în vârstă de 24 de ani, a suferit răni la torace, la picioare și la o mână. Ambii sunt conștienți.

De fapt, toți răniții au fost transportați la spital. Poliția face cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.


Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *