Web Analytics
scris vineri, 20.09.2024

VIDEO. 52 de pompieri argeșeni i-au ajutat pe sinistrații din Galați

VIDEO. 52 de pompieri argeșeni i-au ajutat pe sinistrații din Galați

Misiunea salvatorilor argeșeni în județul Galați s-a încheiat vineri dimineață.

În sprijinul pompierilor de la ISU Galați au ajuns, zilele trecute, 960 de pompieri din cadrul a 24 de inspectorate județene pentru situații de urgență. Printre aceștia au fost și 52 de salvatori argeșeni. Au curățat de mâl gospodăriile afectate de inundații, au evacuat apa din subsoluri, curți și locuințe și au mutat grămezi de obiecte și aparatură deteriorată.

Personalul din Argeș a fost dislocat pentru o perioadă de minim trei zile, din cadrul subunităților de intervenție Detașamentul de Pompieri Pitești (10 cadre militare), Detașamentul de Pompieri Bradu (9 cadre militare), Detașamentul de Pompieri Câmpulung (8 cadre militare), Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș (8 cadre militare), Detașamentul de Pompieri Mioveni (7 cadre militare), Secția de Pompieri Costești (7 cadre militare) și Pichetul de Pompieri Vedea (3 cadre militare).

Citește și Zeci de elevi și profesori, la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară

Vineri dimineață, pompierii s-au întors în județ.

„În Galați au trăit momente intense și au fost încercați de sentimente puternice! Au fost „psihologi” pentru oamenii care și-au pierdut agoniseala de-o viață, au fost „medici” pentru cei care au ajuns la epuizare și, după zeci de ore de muncă continuă, singurul lucru care îi putea liniști erau câteva cuvinte simple pe care le rosteau atât pentru ei, dar și pentru cei din jur: „totul este sub control”! Noi vă mulțumim pentru că ați dus misiunea la bun sfârșit, cu dăruire și implicate!”, a transmis ISU Argeș.

Sursă foto și video: ISU Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...