Web Analytics

Victorie uriașă! FC Argeș câștigă 3 puncte la Arad și arată ca o echipă de play off

de | 27.11.2021 20:03 | Actualitate, Sport

 

Minutul 80 găsește FC Argeș apărând cu disperare un 0-0, la Arad, adică un punct important în zestrea pentru play off. Dovadă și scoaterea din teren a unui atacant, Said  și introducerea lui Pițian pentru întărirea defensivei.

Citește și: Nori negri imobiliari se adună deasupra Primăriei Piteşti

Numai că, la singura ocazie din repriza a doua, alb-violeții marchează. Latovlevici centrează perfect din corner la colțul de 6 m al careului arădean, Miguel sare la cap și deviază genial spre colțul lung al porții lui Balauru.

Gol uriaș pentru alb violeți și FC Argeș se trezește cu agenda de joc schimbată, având de apărat acum trei puncte. Și încă în deplasare, cu o contracandidată la play off.  FC Argeș rezistă până la final, mai ales că și UTA Arad s-a „tăiat” după primirea golului.

Logic, având în vedere că, până atunci, arădenii avuseseră vreo șapte, opt ocazii uriașe. Inclusiv două bare prin  Dangubic, în minutele 64 și 68, plus o altă oportunitate uriașă în minutul 73, când Erico da Silva l-a driblat inclusiv pe Greab, iar Miguel a respins de pe linia porții argeșene.

Citește și: 40.000 de sindicaliști din MAI, polițiști și personal contractual, cer respectarea legii de către Guvern și Parlament

De altfel, Miguel a fost jucătorul meciului pentru alb-violeți: a scos un gol ca și făcut pentru UTA în minutul 73 pentru ca opt minute mai târziu să înscrie golul victoriei de play off pentru FC Argeș. Jos pălăria pentru toată echipa alb violetă și în mod special pentru Joao Miguel.          

                                         Gabriel Grigore                                        Foto: GSP

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

1 Comentariu

  1. F.C.Arges…..Iubesc echipa din anii copilăriei, 1958….Cu mâhnire și tristețe, ăsta nu.i fotbal,nu sunteți profesioniști. Ați câștigat întâmplător, va( ne) mințiți singuri! Dacă ieșiți,,afara”, mai spre vest,SUNTEȚI Z E R O! Treziți-vă!!!