Web Analytics
scris joi, 25.01.2024

Victorie cu 7-1 pentru CS Mioveni într-un meci amical

Hattrick Mihai Costea pentru CS Mioveni și goluri marcate de noile achiziții este concluzia unui meci amical disputat de formația galben-verde.

Victorie cu 7-1 pentru CS Mioveni într-un meci amical

CS Mioveni a avut programat astăzi primul amical al iernii, contra unei formații de la Liga 3, Flacăra Horezu. Galben-verzii au învins la Grupul Școlar Colibași, pe terenul sintetic, cu 7-1, după ce la pauză au avut 2-0.

Schumacher a folosit în acest meci toți jucătorii din lot, Mihai Costea reușind un hattrick, în timp ce restul golurilor au fost marcate de noile achiziții, Alexandru Stan, Ionuț Șerban și de ”veteranii” Gogor și Massaro.

Scorul a fost deschis repede, de Gogor, în minutul 9. Acesta a reluat în plasă din careul mic, cu călcâiul, după un corner. Tot în prima repriză, noul venit Șerban a marcat pentru 2-0, cu un șut de la 20 de metri. După pauză, galben-verzii au mai marcat de alte 5 ori, în timp de oaspeții au redus din diferență, la 3-0.

Citește și Ștefănești: Acțiuni de verificare a organizării pazei. S-a lăsat cu amenzi

Massaro a făcut 3-0 în minutul 50, după o centrare a lui Alexandru Stan. Peste alte 10 minute, Costea scapă singur pe stânga si inscrie pe sub portar, scorul devenind 4-1. În minutul 70, noul venit Stan, marchează și el, după ce a scăpat singur cu portarul în urma unei pase venită de la Massasro.

Peste 3 minute, Costea își trece din nou numele pe lista marcatorilor, făcând 6-1 cu un șut în diagonală, de la 25 metri. Tabela a fost închisă tot de Mihai Costea, cu un șut plasat de la 18 metri.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *