Web Analytics

Victoria Residence, un nou pol imobiliar pe harta Piteştiului

de | 4.07.2018 19:16 | Economie

12 Bloc 1251Pe o piață imobiliară foarte activă, dar și foarte aglomerată, Piteștiul va bifa un nou proiect de anvergură într-o zonă oarecum virgină din acest punct de vedere. Este vorba despre proiectul Victoria Residence, manageriat de tânărul om de afaceri Dragoș Enescu, fiul patronului de la Hotel Victoria, Emil Enescu.

Ansamblul de locuințe va fi format din trei blocuri situate pe Strada General Dimitrie Boteanu nr. 16, (varianta Prundu-Craiovei) și va oferi apartamente și garsoniere la standarde ridicate. Cele trei imobile vor conține 120 de apartamente și garsoniere, cu prețuri începând de la 750 euro /mp (TVA inclusă). Garsonierele au suprafețe de 46-50 mp, în timp ce apartamentele vor fi de 2 camere și vor avea suprafețe de 69-74 mp. Cei care-și vor achiziționa o locuință în Victoria Residence vor beneficia și de  locuri de parcare individuale (cadastrate). Finisajele, atât cele interioare, cât și cele exterioare, vor fi  unele de lux.  Intrarea familiei Enescu în afaceri imobiliare este un demers cu bătaie lungă, după cum ne-a informat Dragoș Enescu, acesta văzând domeniul construcțiilor de locuințe și nu numai ca fiind unul de viitor.

Nu se face rabat de la calitatea materialelor

Omul de afaceri piteștean a mai spus că nu s-a făcut și nu se face sub nicio formă rabat de la calitatea materialelor, acest criteriu fiind unul esențial în ceea ce privește oferta făcută cumpărătorilor din Victoria Residence.
„Chiar dacă prețul va fi poate unul puțin mai ridicat decât media pieței, preferăm să fie așa, dar cumpărătorii noștri să fie mulțumiți văzând că și-au achiziționat locuințe bine construite, atât ca mod de lucru, cât și în ceea ce privește calitatea superioară a materialelor folosite. Iar când mă refer la calitatea materialelor vreau să vă spun că acestea se regăsesc nu doar în locuințele propriu-zise, ci și în spațiile de utilitate comună ale acestui ansamblu imobiliar”, a declarat pentru Jurnalul de Argeș omul de afaceri Dragoș Enescu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole