Web Analytics

Victor Ponta atacă pe Facebook: Murim pe prostia noastră. Ghinion

de | 7.03.2017 16:42 | Actualitate

ponta fbÎntr-o postare pe Facebook, fostul premier Victor Ponta felicită Ungaria pentru proiectul nuclear cu finanțare rusească, critică guvernul Cioloș pentru proiectul privind construirea reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă și spune că nu are speranțe prea mari de la actualul Guvern. „Bravo Ungaria – bravo Viktor Orban! Știu că o să fiu linșat de postaci și propagandiști pentru ce am scris mai sus! Dar pentru oamenii care gândesc cu mintea lor prezint și explicația – și o să-mi dați dreptate:

1. România a semnat încă din Noiembrie 2013 ( la nivel de Prim- Ministru ) Acordul de principiu cu China General Nuclear Power Group pentru construirea reactoarelor 3 și 4 la Cernavodă – 6 miliarde Euro cu finanțare INTEGRALĂ din China/ în 9 Noiembrie 2015 Ministrul Energiei Andrei Gerea finaliza și parafa memorandumul cu firma din China! După care au venit tehnocrații și și-au bătut joc de proiect – iar acum sincer nu am speranțe mai mari pe Energie cu noul Guvern. Așa că să uităm de noi grupuri la Cernavodă.
2. Ungaria și-a negociat în acest timp proiectul nuclear de la Paks cu finanțare și tehnologie din Rusia ( piei Satana)! Și acum au primit acordul Comisiei Europene/ se vor apuca de treabă și vor produce energie ieftină pe care o vor vinde …… ați ghicit : României!
3. Noi am revenit în 2016 la planul din 2010-11 de distrugere a producatorilor de energie pe cărbune : Hunedoara și Oltenia ! Toată Transilvania va fi obliagatoriu alimentată cu energie electrică produsă în Ungaria din tehnologia rusească! Super!
Fac pariu ca toți cei care protestau să nu punem în pericol tara cu cianuri sau gaze de șist acum nu se vor mai strânge nici la Cluj nici la Sibiu – prietenul Soros o știi de ce?

Acum îmi dați dreptate că merită felicitati și Ungaria și Viktor Orban?!?! Faptul că noi murim pe prostia noastră nu e treaba lor ! Iar Propaganda Securistă din România ( cea care ne înjură ca facem proiecte cu China) a mai obținut o victorie – contra românilor bineînțeles! Ghinion!”, a scris fostul premier pe Facebook.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii