Web Analytics

Victor Pițurcă a contestat controlul judiciar

de | 6.02.2023 16:34 | Actualitate, Home

Victor Pițurcă a ajuns luni la prânz la Tribunalul București unde încearcă, împreună cu avocații săi, să își recâștige libertatea deplină. Fostul selecționer al Naționalei a contestat măsura preventivă ce i-a fost impusă de DNA în dosarul măștilor pentru MApN.

Citește și: A murit academicianul Răzvan Theodorescu, fost ministru al Culturii


Victor Pițurcă a afirmat că nu a făcut altceva decât să finanțeze un import de măști care ulterior ajungeau la Ministerul Apărării Naționale (MApN). Totodată a spus că acele măști nu erau nici pe departe neconforme, chiar dacă nu fiul său s-a ocupat de aceste importuri și vânzarea către MApN.

Citește și: Găvana, Pitești. A venit frigul, vin și avariile Termoficării!


Împreună cu apărătorii săi, Victor Pițurcă respinge în mod categoric acuzația că ar fi încercat să cumpere influența cuiva și spune că toate aceste restricții nu fac altceva decât să îi afecteze imaginea și libertatea deplină. Fostul selecționer a mai declarat că ar fi avut în discuție un posibil contract de antrenor, iar urmărirea penală a afectat discuțiile.

Citește și: Fostul ministru al Economiei Claudiu Năsui, audiat în dosarul Pițurcă


Victor Pițurcă așteaptă să vadă dacă această măsură a controlului judiciar va fi sau nu ridicată. Este foarte posibil ca pronunțarea unui verdict în această solicitare să fie făcută miercuri, potrivit unor surse oficiale. Până atunci însă, Pițurcă va trebui să se prezinte la secția de poliție de care aparține de două ori pe săptămână.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *