Web Analytics

Găvana, Pitești. A venit frigul, vin și avariile Termoficării!

de | 6.02.2023 14:26 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Odată cu frigul, au început și problemele termoficării. Lucrători de la Termo Calor Confort efectuează, luni, 6 februarie, reparaţii în urma unei avarii la reţeaua de alimentare cu energie termică în cartierul Găvana din Pitești.

Citește și: Producătorii și comercianții de băuturi, obligați să se înregistreze în Sistemul de Garanție-Returnare

Societatea distribuitoare anunță că „până la ora 20, vor fi făcute lucrări de reparaţii pe circuitul primar în Găvana şi va fi sistată furnizarea energiei termice pentru apă caldă de consum și încălzire consumatorilor alimentaţi din PT 904 și PT 908. Din cauza acestei avarii și ca urmare a intervenției pentru remediere, sunt afectați toți consumatorii alimentați din aceste puncte termice.

Deoarece pe această zonă s-au constatat pierderi însemnate de agent termic, intervenția este strict necesară, astfel încât alimentarea cu energie termică va fi îmbunătățită pentru toți consumatorii din zonă”.

Pe site-ul www.termopitesti.ro la secțiunea AVARII, cei racordați la sistemul centralizat sunt informați cu privire la blocurile afectate de aceste lucrări, precum și la ora estimată a reluării furnizării energiei termice.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *