Web Analytics
scris luni, 27.05.2024

Victor Becali, condamnat la 5 ani și 8 luni de închisoare în dosarul „Mită pentru judecătoare”, a fost reabilitat

Luni, 27 mai 2024, Victor Becali (62 de ani) a fost reabilitat de judecătorii de la Curtea de Apel București, după ce și-a executat pedepsele pentru care a fost condamnat, a terminat perioada de supraveghere și nu a mai comis alte infracțiuni în tot acest timp. Decizia nu este una definitivă. Potrivit documentului emis luni, procurorii au dreptul de a contesta decizia judecătorilor într-un termen de maxim 3 zile.

Victor Becali, condamnat la 5 ani și 8 luni de închisoare în dosarul „Mită pentru judecătoare”, a fost reabilitat

În prima parte a zilei de luni, 27 mai 2024, judecătorii de la Curtea de Apel București au hotărât să aprobe reabilitarea lui Victor Becali, impresar care în trecut a avut două condamnări. El a executat o pedeapsă în celebrul „Dosar al Transferurilor” și a mai primit o altă condamnare, de cinci ani și opt luni de închisoare, în cazul „Mită pentru o judecătoare”. 

Citește și: A murit Carla Jianu, o cunoscută asistentă de la Spitalul de Psihiatrie Vedea

Victor Becali și-a ispășit pedepsele stabilite de justiția română și de asemenea a terminat perioada de supraveghere. În plus, în tot acest timp nu a mai comis alte infracțiuni, astfel că judecătorii de la Curtea de Apel București l-au reabilitat.

Dosarul „Mită pentru o judecătoare” este strâns legat de cel al „Transferurilor”. În primă instanță, cei implicați în „Dosarul Transferurilor” au fost achitați, însă asta după ce unii dintre ei i-au dat mită unei judecătoare. Cei implicați au fost deconspirați, iar în cele din urmă judecătoarea a fost condamnată la 7 ani de închisoare, pentru luare de mită.

Citește și: Ştefan Birtalan, dublu campion mondial la handbal, a murit

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...